0
Košarica

Ta edinstven zvezek je oblikovan tako, da vam pomaga ostati osredotočeni na trenutni trenutek in sprejeti zavedanje o pomembnosti prisotnosti v svojem življenju. Naslovnica zvezka je gravirana s tolažilno in spodbudno mislijo: “Sem natanko tam, kjer moram biti.” Ta misel vas bo opomnila, da ste prav v tem trenutku na pravem mestu in da je vsak trenutek vašega življenja pomemben.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “SEM NATANKO TAM, KJER MORAM BITI.””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product