0
Košarica

Gravura na naslovnici zvezka je spodbudna in navdihujoča, saj ponazarja pomembnost ukrepanja kljub strahu. To je zvezek, ki vam bo pomagal premagovati strahove in ovire ter vas spodbujal, da naredite korake naprej proti vašim ciljem.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Zvezek je lahko tudi izvrstno darilo za tiste, ki si želijo spodbude in motivacije za uresničevanje svojih ciljev.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “SKRIVNOST USPEHA””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product