0
Košarica

pika na R

KDO SE SKRIVA ZA PIKO NA R?

Romana. Od tu razlaga enega delčka imena “pika na R”.
In zakaj “pika na…”?
Ker svojim izdelkom dajem tisto “piko na i” s sporočili.

IN KDO JE ROMANA?

Morda si delček mene spoznal/a že prek mojih izdelkov. Obožujem pisanje, sporočilca, smeh, naravne materiale. Ne maram navlake in kiča, zato pri meni najdeš uporabne izdelke s čutom za estetiko.

Aja, najbrž je od daleč opaziti, da obožujem darila. A jih kdo ne? Dobra darila, da se razumemo. Zato v moji trgovinici najdeš prav to. Uporabna darila z dodano vrednostjo.

Po horoskopu sem dvojček, ampak moji možgani zagotovo ne razmišljajo za 2, prej za 5 oseb. Zakorakala sem čez pomembno prelomnico, 30 let svojega življenja. Od tu naprej je menda vse drugače. Tako pravijo. Da šele po 30. začneš zares uživat.

Ampak jaz imam rada, da je vedno malo drugače (to je ena mojih posebnih lastnosti), zato sem tudi to življenjsko prelomnico malo prehitela. Pred 2 leti sem sprejela pogumno (nekateri so bili mnenja, da neumno) odločitev in dala odpoved v službi za nedoločen čas.

Moj poklic (za katerega sem bila prepričana, da je zame sanjski) je vzgojiteljica. In v resnici sem se v tem delu res počutila izpopolnjeno.

Dokler nisem stopila v še eno vlogo, o kateri sem prav tako sanjala. Biti mama. Imam dve čudoviti in najlepši (ja vem, to vsak reče za svoje otroke) hčerkici. In njiju ne bi bilo brez mojega čudovitega moža. Brez njega ne bi bilo niti tele moje samostojne poti, ki se je v resnici razvila iz najinega hobija.

No, ko sem enkrat postala mamica, sem dojela, da energije in časa za vse, kar me izpopolnjuje in veseli, žal ni več na pretek. Nekateri opustijo svoje hobije, jaz, ki imam pač rada, da je vedno malo drugače, pa sem pustila službo.

Moj cilj je bil v resnici samo en: ne želim čakat do penzije (ki je glede na moja leta reeees daleč), da bom imela čas za vse, kar bi še rada doživela in počela v tem življenju.

In zdaj sem tu. Na samostojni poti, ki se je začela s spreminjanjem hobija v posel.

Please select your product