0
Košarica

Gravura na naslovnici tega zvezka je močna in navdihujoča, saj vsebuje spodbudno sporočilo o vztrajnosti in odločnosti. To je zvezek, ki vas bo spodbujal, da kljub vsem dvomom, strahovom, skrbem in nelagodju še vedno delujete in se premikate naprej proti svojim ciljem.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Ta zvezek je več kot le običajen zvezek – je navdihujoč pripomoček, ki vas spodbuja, da delujete kljub vsem oviram in se premikate proti svojim ciljem. Z njim boste lahko zapisali svoje misli, si postavili cilje, načrtovali svoje korake in sledili svojim sanjam, kljub vsem izzivom. Bodite pogumni, vztrajni in delujte tudi, ko vam ni do tega. Ta zvezek vam bo stal ob strani na vaši poti do uspeha.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “DELUJEM””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product