0
Košarica

Ta poseben zvezek je namenjen vsem, ki si želijo edinstveno zvezek, ki ga lahko uporabljajo za svoje zapiske, misli, risbe ali ustvarjalne projekte. Naslovnica zvezka je gravirana s preprostim, a univerzalnim sporočilom “Moj zvezek”.

Moj zvezek je popoln pripomoček za tiste, ki si želijo imeti oseben, edinstven in funkcionalen zvezek za svoje ustvarjalne potrebe. Bodite kreativni in si zapišite svoje misli, zamisli, cilje ali pa ga uporabite kot dnevnik, planer ali beležko. Ta zvezek bo postal vaš zvesti spremljevalec in zanesljiv prostor za vaše kreativne izraze.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “MOJ ZVEZEK””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product