0
Košarica

Zvezek z gravuro “Včasih je vse kristalno jasno. Včasih pa moraš pogledati z druge perspektive.” je edinstven in izviren zvezek, ki ga lahko najdete v naši spletni trgovini.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz kakovostnega lesa, ki daje zvezku naraven in rustikalen videz. Lesene platnice so okrašene z gravuro, ki izraža modrost in razmišljanje o različnih perspektivah. Kovinska spiralna vezava omogoča enostavno obračanje strani in daje še dodatno trpežnost zvezku. Vsebuje 50 belih črtastih listov.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Plutaste platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten in okolju prijazen material. Platnice so nežno obdelane, da izžarevajo naravno lepoto plute. Elastika omogoča enostavno zapiranje zvezka, kar varuje vaše zapise in ideje pred poškodbami ali izgubo. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Kontrast med pluto in črno barvo ustvarja edinstveno in privlačno kombinacijo. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Ne glede na izbiro, vam bo ta zvezek omogočal, da zapišete svoje misli, ideje in opombe na izviren način. Gravura na platnicah pa vam bo vedno znova priklicala v spomin pomembnost različnih perspektiv in kako pomembno je, da pogledate stvari z različnih zornih kotov. Bodite ustvarjalni, raziskujte nove ideje in si zabeležite svoje razmišljanje v tem posebnem zvezku z gravuro.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “VČASIH JE VSE KRISTALNO JASNO. VČASIH PA MORAŠ POGLEDATI Z DRUGE PERSPEKTIVE.””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product