0
Košarica

Zvezek #hvaležna je bil ustvarjen za pisanje hvaležnosti. Gravura poleg besede hvaležna nosi tudi globoko misel oz. vprašanje, ki te zagotovo spodbudi k razmišljanju.

“Kakšen bi bil moj jutri, če bi v njem izginilo vse, za kar se danes nisem zahvalila?” Ta navdihujoča misel vas bo spomnila, da se osredotočite na pozitivne vidike svojega življenja ter cenite in izražate hvaležnost za vse, kar imate.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo.  Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Zvezek je kompakten in priročen za uporabo, saj ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “#HVALEŽNA””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product