0
Košarica

Naslovnica zvezka je okrašena z gravuro, ki vsebuje napis “Moje super super ideje”. Vanj boste lahko zabeležili svoje edinstvene zamisli, ki vam bodo pomagale uresničiti svoje cilje in vizije.

Zvezek je oblikovan z mislijo na vašo ustvarjalnost. Vsebuje črte liste, ki vam omogočajo prostor za zapise super duper idej.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Zvezki so priročne velikosti, zato lahko svojega vzamete s seboj kamor koli greste, da boste lahko ujeli svoje ideje, kjerkoli se le te pojavijo.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “MOJE SUPER DUPER IDEJE””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product