0
Košarica

Ta navdihujoč zvezek vam bo pomagal ujeti vaše misli, ideje in sanje ter vam služil kot motivacijsko orodje na poti do uresničevanja vaših ciljev. Naslovnica zvezka je gravirana s spodbudno mislijo: “Karkoli si lahko um zapisli in verjame, lahko doseže.” Ta citat vas bo spomnil, da vaše omejitve obstajajo le v vašem umu, in vam daje spodbudo, da sledite svojim sanjam in ciljem.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Ta zvezek je nepogrešljiv pripomoček za tiste, ki si želijo doseči svoje sanje in uresničiti svoje cilje. Zaradi motivacijskega napisa je lahko tudi odlična ideja za darilo.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “KARKOLI SI LAHKO UM ZAMISLI IN VERJAME, LAHKO DOSEŽE.””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product