0
Košarica

Ta zvezek je popolna izbira za tiste, ki želijo imeti osebno in izvirno zvezek, ki odraža njihovo lastno identiteto. Naslovnica zvezka je narejena iz kakovostnega materiala in je gravirana z imenom po vaši izbiri. To pomeni, da boste imeli zvezek, ki je povsem prilagojen vam in bo zagotovo pritegnil pozornost.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Personaliziran zvezek je odlična izbira za darilo ob različnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, obletnice, diplome, poroke in drugi posebni dogodki. Izkažite svojo pozornost in s tem edinstvenim zvezkom, ki bo vašim najdražjim dal vedeti, da ste ob izbiri darila zares mislili nanj.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “PERSONALIZIRAN””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product