0
Košarica

Ta poseben zvezek je namenjen pisanju hvaležnosti in vam bo pomagal krepiti vaše občutke hvaležnosti ter se osredotočiti na pozitivne vidike vašega življenja.
Naslovnica zvezka je gravirana s preprostim, a močnim sporočilom “Hvala, hvala, hvala.” Ta citat vas bo spomnil na pomembnost hvaležnosti in vas spodbudil k iskanju in zapisovanju stvari, za katere ste hvaležni v svojem življenju. Pisanje hvaležnosti je močna praksa, ki lahko izboljša vaše duševno počutje, zmanjša stres in vas usmeri k pozitivnemu razmišljanju.

Izbirate lahko med tremi različnimi platnicami.
Prva možnost je zvezek z lesenimi platnicami in kovinsko spiralno vezavo. Platnice so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki zvezku doda naraven videz in toplino. Vsebuje 50 belih črtastih listov, ki so primerni za pisanje, risanje ali skiciranje.

Druga možnost je zvezek s plutastimi platnicami in elastiko. Platnice so izdelane iz naravne plute, ki je trajnosten material z zanimivo teksturo. Zvezek je opremljen s elastiko, ki omogoča enostavno zapiranje zvezka in ščiti vsebino pred poškodbami. Vsebuje 96 črtastih listov.

Tretja možnost je zvezek s polovico platnice iz plute in polovico iz črne barve. Ta zvezek združuje naravno lepoto plute s sodobnim in elegantnim videzom črne barve. Zvezek vsebuje 80 črtastih listov iz recikliranega papirja, kar odraža našo zavezanost do okolju prijaznih materialov.

Velikost zvezka je priročna, da ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste, tako da lahko zapisujete svoje misli hvaležnosti kadar koli se pojavijo.

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zvezek “HVALA, HVALA, HVALA.””

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Please select your product